Árukereső

Bevásárló kosár

Regisztráció

Bejelentkezés

  • Emoji Párna
  • Oscar-díj gravírozással
  • ötletes egyedi órák
  • Különleges,egyedi bögrék
  • Swarovski kristályokkal díszített toll
  • Elegáns díszgyertyák

Termék kategóriák ▼

Partnereink ▼

Puskás Öcsi -portré album     Nyomtatási kép
Ajándékötletek férfiaknak: Puskás Öcsi -portré album Puskás rajongóknak!
Azonosító
B549
Darabszám
Ár: 10 990 Ft
További képek...
 2.

 

Ajándékötletek férfiaknak: Puskás Öcsi -portré album

 

alt

A valaha készült legrészletesebb és legszebb Puskás-portré, albumszerű kivitelben, idehaza sosem publikált fotók százaival, kortársak, rokonok, barátok, tisztelők nyilatkozataival, madridi, athéni, párizsi, brüsszeli kutatások eredményeivel, a szerző helyszíni riportjaival, a nagy játékos összes meccsének és góljának felsorolásával, a történelmi környezet bemutatásával. A Nemzeti Sport kiadványa az elmúlt évek legsikeresebb magyar sportkönyve, idehaza három kiadást élt meg, de a sikertörténetnek még nincs vége, mert dokumentum- és játékfilm készül a könyv nyomán, amely hamarosan angolul is napvilágot lát. A gyönyörű kötet már csak korlátozott számban kapható.

 

ajandek otletek ferfiaknak puskas ajandektargyak

PUSKÁS FERENC (1927-2006)

Minden idők legismertebb magyar embere, a futballtörténet egyik legnagyobb játékosa, minden idők első számú góllövője. Az ötvenes években a csúcsra vitte a magyar válogatottat, amelynek kapitánya volt: olimpiai aranyérem, világbajnoki ezüstérem, négyéves veretlenség, az angolok első legyőzése a Wembleyben (6:3 „Az Évszázad Mérkőzésén") - hogy csak a nagy menetelés legismertebb jellemzőit említsük.
Puskás Ferenc családjával Nyugat-Európába emigrált az 1956-os magyar forradalom után, amelyet vérbe fojtott a kommunista Szovjetunió. A világ legjobb csapatához, a Real Madridhoz került, amelyben kilenc éven át halmozta a sikereket és a gólrekordokat. Háromszor nyert Bajnokok Ligáját a Reallal, a legemlékezetesebb a glasgow-i döntő 1960-ból, amikor Puskás négy góllal vette ki a részét az Eintracht Frankfurt legyőzéséből (7:3).
Puskás Ferenc edzőként körbejárta a világot, minden kontinensen dolgozott, legnagyobb sikere a görög Panathinaikosszal elért BL-döntő valamint ausztrál bajnoki és kupagyőzelem a South-Melbourne-nel.
A hazájába először huszonöt év múltán térhetett vissza a büntetés veszélye nélkül, s az 1989-90-es politikai rendszerváltozás után végleg hazatelepült feleségével, rövid ideig még a magyar válogatottat is irányította szövetségi kapitányként. Életének utolsó hat évét kórházban töltötte Budapesten, súlyos Alzheimer-kórban szenvedett. Temetésén a világfutball nagyságai és rajongók tízezrek kísérték végső nyughelyére, a Szent István Bazilikába. Madridi csapattársa, Alfredo Di Stéfano szerint csak embernek volt nagyobb, mint játékosnak... se szeri, se száma a legendáknak, és igaz történeteknek arról, hogy miként segített mindenkinek, aki hozzá fordult a kérésével: a kommunista Magyarországon befolyása, népszerűsége révén, később Spanyolországban pedig már a vagyona révén is: pénzt, lakást, egyetemi felvételit, drága orvosi kezelést, értékes ajándékot adott vagy járt ki ismerősöknek és ismeretleneknek, mert ugyanúgy szerette a rajongóit, ahogyan azok őt...

Tökéletes ajándék minden férfinak, aki szereti a focit!

 

Kosár tartalma ▼

Kínálat szűrők ▼

Kinek?
Milyen alkalomra?
Milyen ajándék?
Kategória
JOGI DOKUMENTUMOK

Általános Szerződési Feltételek (2014. június 22.-től érvényes)

Elállási nyilatkozat minta...

Adatkezelési tájékoztató...

WEBDESIGN: IT PROGRESS KFT.