Árukereső

Bevásárló kosár

Regisztráció

Bejelentkezés

  • Emoji Párna
  • Oscar-díj gravírozással
  • ötletes egyedi órák
  • Különleges,egyedi bögrék
  • Swarovski kristályokkal díszített toll
  • Elegáns díszgyertyák

Termék kategóriák ▼

Partnereink ▼

Ananászhámozó 
Azonosító
B171
Darabszám
Ár: 5 990 Ft
További képek...
 2. 3. 4.

Az ananász hámozó egy rendkívűl praktikus ajándék ötlet!

Miért?

Mert pillantok alatt megpucolja az ananászt, miközben fel is szeleteli. Továbbá nem maszatos és nem szúrja a kezünket össze az ananász külső héja..

Nem a legfontosabb, de az egyik leghasznosabb konyhai eszköz!

Az ananász pucolása sokaknak gondot okoz. Még a konyhában jártasok számára sem könnyű feladat, hiszen az ananász vastag, kérges héja nem csupán szúr, de késsel való pucoláskor folyik mindenfele a leve. Továbbá nem könnyű szép szeleteket vágni a megpucolt gyümölcsből. Az ananász hámozó azonban megkönnyíti és felgyorsítja a tisztítást – bár nem használjuk minden nap, de jó, ha van. Ráadásul nem is drága, ezért kiválló születésnapi ajándék ötlet!

Az ananász hámozó használata:

A hámozó valójában nem hámoz hanem fúr – hasonlóan működik a dugóhúzóhoz. Két külön részből áll – egy fogantyúból, és egy hengerből. Egy nagyon könnyen mosható anyagból készűlt. Ha születésnapra adjuk, érdemes néhány tippel felkészűlni mellé, hogy színesítsük az ajándékunkat! Íme:
Először is megmossuk az ananászt, majd levágjuk a tetejét, ezt a részét eldobjuk. A hámozót a hús közepére illesztjük, és egyenesen tartva, erőteljesen nyomjuk a gyümölcsbe, közben folyamatosan csavarva a fogantyút (épp úgy, mintha bort nyitnánk ki). Az egyik kezünkkel érdemes a gyümölcsöt stabilizálni.
Mielőtt profik lennénk az ananász hámozásban, a tisztítás alatt a gyümölcsöt tegyük egy tepsibe, hogy az esetlegesen kifolyó lé megmaradjon.
Amikor az ananász hámozó nem tud tovább haladni, azaz a gyümölcs aljára ért, kihúzzuk a hámozót az ananász hússal. Ne ijedjünk meg, egy henger alakú hasáb marad a keletkezett kehelyben.
Az ananász hús spirális formában jön ki, ezt lehúzzuk a hámozóról (a fogantyút először lekapcsoljuk) és átteszzük egy tálba, majd kör alakú szeleteket vágunk belőle.
A héjkehelyből leöntjük a gyümölcslevet – ezt megihatjuk, nagyon finom.
A henger alakú gyümölcshúst vágjuk ki egy kis késsel – ne dobjuk el, ideális gyümölcslevek préseléséhez vagy édességek sütéséhez, de akár meg is piríthatjuk olajban (isteni bacon, füstölt sonka mellé).
Kevesen tudják hogy az ananászt lehet grillezni is.

Az ananász hámozóval a héj épp marad. (Felhasználható dessert vagy gyümölcssaláta gusztusos tálalásához.)
Az ananász hámozó egyetlen mozdulattal kevesebb, mint 30 másodperc alatt „magozott”, hámozott szeleteket állít elő a friss ananászból. A gyümölcs húsát tökéletes szeletekre vágja. A hámozó műanyagból készült, és úgy működik, mint egy dugóhúzó. Felvágható vele egy lépésben az egész ananász vagy egy fordulattal egy szelet.

Aki már próbált megpucolni egy ananászt az biztos levonta a következtetést hogy ez nem könnyű feladat. Ezért az ananász hámozó bizosan befutó születésnapi ajándékötlet lehet mindazoknak, akik szeretnek főzőcskézni. A cukros konzerveket meg el lehet felejteni

Hasonló termékek
Citrom spray 
Azonosító: B588
vásárlás ☺
2 290 Ft
700 Ft
Pezsgőspoharak szerelmeseknek 
Azonosító: B474
vásárlás ☺
4 990 Ft
3 000 Ft
Tortadíszítő szett 4 db-os 
Azonosító: B925
vásárlás ☺
1 590 Ft
1 000 Ft
Pirítós nyomda 
Azonosító: B473
vásárlás ☺
1 450 Ft
500 Ft

Kosár tartalma ▼

Kínálat szűrők ▼

Kinek?
Milyen alkalomra?
Milyen ajándék?
Kategória
JOGI DOKUMENTUMOK

Általános Szerződési Feltételek

Elállási nyilatkozat minta

Adatkezelési tájékoztató

WEBDESIGN: IT PROGRESS KFT.